Maak het u gemakkelijk! Speciaalbieren - Limonade - Water – Wijn en alcohol – Verkoop en verhuur van materieel

Shop navigation

DUVEL

Na zuiver bronwater, het essentiële bestanddeel van bier, is gerst de belangrijkste grondstof. 
Gerst moet vijf dagen ontkiemen in het mouterij en dan mout worden. De kleur van de mout, en bijgevolg het bier dat zal ontstaan,
wordt bepaald door de temperatuur. De typische bitterheid van Duvel komt voort uit de toevoeging van verschillende soorten aromatische
hop uit Slovenië en de Tsjechische Republiek. We gebruiken alleen hop die bekend staat om hun constante en uitstekende kwaliteit. De Duvel fermenteert een eerste keer in een vat bij een temperatuur tussen 20 en 26 ° C.
Om dit te doen, gebruikt de brouwer zijn eigen cultuur. De originele giststam, geselecteerd in 1920 door Albert Moortgat,
komt uit Schotland. Zodra het rijpingsproces is voltooid in de opslagtanks waar het bier wordt afgekoeld tot - 2 ° C, is de drank
klaar om te worden gebotteld. Het bier ondergaat een nieuwe fermentatie in fles door de toevoeging van suikers en gist.
Deze fase vindt plaats in warme kelders (24 ° C) en duurt twee weken. Het bier wordt vervolgens in koude kelders geplaatst,
waar het nog zes weken rijpt en stabil
iseert. Deze zeer lange rijpingfase is uniek en draagt ​​bij tot de verfijnde smaak en het authentieke aroma van Duvel.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :