Na het brouwen wordt een enkele gist toegevoegd. Het fermentatieproces duurt 4-5 dagen bij ongeveer 20 ° C. Deze gist geeft OMER. een genereuze en fruitige smaak. Na deze hoofdgisting rijpt het bier gedurende 3 weken bij 0 ° C.

Daarna komt de filtratie, waarna opnieuw gist en suiker worden toegevoegd, zodat de tweede gisting, deze keer gebotteld, kan beginnen. Te dien einde, OMER. rust 2 weken in warme ruimtes (25 °). Dan blijft het bier nog 3 weken rijpen in onze kelders. Alleen dan OMER. is klaar voor consumptie.

De OMER. heeft een alcoholgehalte van 8%. Het biedt een mooie balans tussen fruitige aroma's en subtiele bitterheid.

OMER bier. Traditioneel Blond wordt zo vers mogelijk geproefd en ideaal geproeft bij een temperatuur van 5 ° C. Bewaar de flessen op een donkere en koele plaats. Ook al OMER. kan 24 maanden worden bewaard, geniet er zo vers mogelijk van.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

  • Vidange: Fles

Gelijkaardig(e) artikel(s)
551-BOUTEILLE BOUTEILLE

43,27 EUR

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Tel.: 02 332 30 30

Geld-terug-garantie

24 uur tot 24 toegankelijk

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site