Maak het u gemakkelijk! Speciaalbieren - Limonade - Water – Wijn en alcohol – Verkoop en verhuur van materieel

Roby Drinks is de partner van uw horecazaak

A- A A+

 

Beste klanten, beste INDIVIDUEN,

 

Uw gezondheid is belangrijk en uw welzijn is net zo belangrijk, daarom willen wij u de best mogelijke service bieden.

 

Wij leveren daarom elke bestelling geplaatst op 02 332 30 30 of per e-mail via info@robydrinks.be

 

Als u liever langskomt, bieden wij u ook een "Collect & Go" -systeem door uw bestelling in de winkel voor te bereiden, zodat u deze in de beste omstandigheden kunt ophalen.

 

We maken uw comfort tot een prioriteit en moedigen u in solidariteit aan door, waarom niet, gegroepeerde bestellingen tussen buren op te zetten.

 

Wij stonden tot uw dienst

 

Vriendelijke groeten,

 

Het Roby Drinks-team

 

Roby Drinks, bier- en drankengroothandel voor restaurants, hotels, bars, brasseries en de horecasector.

Bestel uw frisdrank, limonade, plat en bruisend water, fruitsap, wijn, bier, alcohol, koffie, zoute en zoete snacks bij Roby Drinks in Sint-Pieters-Leeuw.

Wij verzorgen uw leveringen van maandag tot zaterdag, staan borg voor een onberispelijke service en zeer voordelige prijzen.

Bij onverwachte omstandigheden kunt u ook rekenen op onze depannagedienst of op een "levering dezelfde dag" in het Brusselse Gewest.

Voor uw events kunt u bij ons terecht voor de huur van eventgerelateerd materieel (bierpompen, diepvrieskoffers, glazen, tafels, stoelen, banken, ijsblokjesmachines enz.). Vraag naar onze voorwaarden.

Roby Drinks is ook de partner voor uw nieuwe zaak. Wenst u een nieuwe horecazaak te openen, dan kunnen wij u van dienst zijn. We stellen u een brouwerscontract voor waarbij we mee investeren in het materieel van uw nieuw horecaproject.

Voor alle extra informatie over onze producten en diensten voor de horeca, gelieve contact met ons op te nemen.